Posto..........posto....

hurmm entri kali ni aku nk cite sal kad raya,,,,,al maklum la bru nk masuk 2 minggu bulan ramadhan ..da berlambak2 la plak org jual kad raya n pasang lagu raya kan,,,so mood nk beraya tu pn confirm2 la kan hati di dlm ni duk menari2 riang bak nk rak....dgn bazar jual kain baju bersepah sana sini,,,jln raya pn sesak memanjang,,,,,tk pernah nk lekang dgn kenderaan n org ramai...

ok jap2 aku sbnr nye bkn nk cerita sal bp pasang baju tahun ni....???
tahun ni nk balik kg yg mana satu....???
nk g serbu rumah sape n nk wt muka x pernah nk mengaku dewasa tok mintak duit raya......TP...
entri kali ni nk open kt sape2 yg rase nk kad raya dr saya,,,,sy tk mintk korang tempek header sy  ke promote blog sy ke,,,,sy cume nk tahu masih ade lagi ke yg sudi n tertunggu2 kad raya mcm dulu,,,bak kate org " TRADISI LAMA JGN DI LUPAKAN" .......tp nk open kad raya limit sebanyak 5 keping je,,, ase2 ade ke yg nk erk?? ok la kite saksikan n tunggu ade tk yg sudi,,lau tk de yg sudi,,,maka nye sy akan kembali promote d MUKA BUKU (fb) sy la....lalalala

KAD RAYA KAD RAYA

5 ulasan:

NA berkata...

Saya masih suka kad tradisional yang dipos. Kalau sudi hantar kat saya yer.

Oh ya salam perkenalan. Rasa kalau komen ni kali ke-2. Kali pertama masa bulan lepas yang seminggu 100 follower tu :)

-wina1979-

dAk EyTy ThOmeL berkata...

NA....salam perkenalan juga.....
lao NA ber minat email kan alamat n nama awk ye kt sini...
eyty_gurlz88@yahoo.com

kalo post kat sini kang ade yg dtg serbu kt umah lak..lau serbu raya tk pe ...kena serbu dtg meminang ke kena terjah ke...ha sape lak nk menjwab kan....
tp sblm ape2 eyty nk bgtahu kad raya nye simple je.....:)

NA berkata...

Terima kasih. Dah hantar emel dan terima kasih yer kerana sudi bagi. Tak kisah ringkas ke tak yang penting ingatan dan keikhlasan penghantar.

Jangan risau yer. Eh apa2 nak tanya boleh balas balik emel Kak Wina tu :)

-wina1979-

dAk EyTy ThOmeL berkata...

terima kasih ye....insyaAllah akan d pos kan dgn kadar segera..nk pos kan sekali semua senang cikit,....

NA berkata...

Assalamualaikum...

Maaf mengganggu, Kak Wina ni. Ety suka masuk segmen ke?Kak Wina tag Ety masuk segmen kad+duit raya. Hehe mana tahu Ety minat nak menang kan? Untuk lebih lanjut salin link kat bawah. Maaf kalau tak minat leh bagitahu Kak Wina. Kak Wina pun takmo terasa dipaksa.

http://me-soul-searching.blogspot.com/2011/08/kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html