Jadi cikgu dpt IPAD...?

wahhh tadi ade terbace kat paper,,,cikgu2 sekarang dah pakai IPAD la,,,,best nye,,zaman dah maju setapak ke hadapan.,,,,seronok nye sape yang jadi cikgu tu ...len la eyty ni kai tepon pn CAP AYAM SERAMA lgi,,,3 3 sekupang huhuhu eh3 masih ade lagi ke?? da tnt la ade,,,butterfly pn ade huhuh ok lau nk tahu lebih lanjut boleh la bace kat bawah cinie ye...
TEKAN KAT CINI YE....

5 ulasan:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

curlasttt jadik cikgu sekarang...mcm2 boley dapat....

Freaky berkata...

ehh ipad ? gile kentang

Cik Meyo berkata...

best gila jd cikgu ! hehhh

btw, anda di-tag. jom joinn :D

http://aboooti.blogspot.com/2011/07/saya-nak-t-shirt-domokun.html

~~Ticer Wann~~ berkata...

rasanya tak semua guru yang dapat... mungkin untuk cikgu yang cemerlang... :)

dAk EyTy ThOmeL berkata...

tk pasti sgt kesahihan nye,,,,mybe wt mase skrg hanya sekolah yg terpilih je dulu,,,

cik meyo thankz ye..