Super Glowing Foundation Meletop

Sapa pernah dengar SUPER GLOWING FOUNDATION FARRA BEAUTY keluaran BUMIPUTRA ...ada KKM, orang KELANTAN..comey sungguh orangnya...

meh nak royak SUPER GLOWING FOUNDATION ni memang SUPERB la...
pakai pun TAK BERMINYAK...TAK MEREKAH,,TAHAN LAMA...
i jamin u all mesti tak akan menyesal kalau pakai produk ni..

i mula-mula dulu pun macam was-was jugak,,,betul ke? blh percaya ke? sekali beli dan pakai perhhhhh memang meletop i kata..sampai orang tanya-tanya pakai foundation apa tu? pakai bedak apa tu? i nak share dengan u all..i kalau sapu SUPER GLOWING FOUNDATION ni, i tak pakai bedak dah...jimat duit u all...

tak nak cerita banyak...i belanja u all tengok gambar la ya...





berminat???

WHATTAP 018 2436825

1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)