SAYA DAH FOLLOW KORANG...

WALAWEI,,,da ramai upenye yg follow eyty ,,,,ape2 pn thankz ye korang yg sudi follow blog eyty,,dan TERIMA KASIH SANGAT2 pada yg da komen eyty nye BLOG,,,,eyty amat hargai nye,,,
eyty sedih sangat2 da bp ari tk dpt bukak BLOG,,,eyty bz ckit sekarang nie,,,lau sempat pun eyty bukak FB je,,maaf la eyty TERlambat follow blog korang balik,,,,eyty tk sempat nk follow balik semua,,ade mase eyty follow balik k....
ok la eyty tk dpt nk on9 lama2 la,,,SALAM PERKENALAN,,,lu rajin jenguk2 la selalu ye,,
muaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

11 ulasan:

cucu umie berkata...

tidak mengapalah..yg pntg uruskan mane yg ptg dulu..salam peknalan juga

Freaky berkata...

dahulukan dulu mana yang patut. online bila free :)

NasZ berkata...

takpe..nanti ada masa, buka blog, update apa yang patut dan follow yang nak follow..

MOHD NASER.com

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! berkata...

most wlcm kawan..:D

Srikandi Cinta berkata...

jalan2 sini.. moga dipermudahkan segala urusan :)

NA berkata...

Baru ternampak senarai pengikut kat papan pemuka. Terima kasih yer sebab ikut. Saya ikut balik

Green Apple berkata...

salam kenal eyty...
thanx jugak.. sudi follow semula...

lieynanilaz berkata...

salam perkenalan juga......:)

TYNTHA LANA berkata...

Salam dik eyty thomel, lana singgah n folow sini. Maaf la lambat sangat dah ni,huhuu. dari segmen freaky seminggu 100 follower,group 8.. jemput ke page lana.. ^_^

Jom share pengalaman eyty di:

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/anak2-di-abad-21terabai.html

dAk EyTy ThOmeL berkata...

terima kasih pada yg memahami,,,,syg korang :)

pha is berkata...

salam perkenalan juga...