Lamaran atau Lamunan...

ha ape agak nye cara lamaran yg korang idam kan erk..?? mcm eyty,,,eyty lebih suke kan suasana yg ROMANTIK ,,,erm bkn eyty je yg nk suasan yg mcm nie...korang semua pn pasti sama kan kan kan,,,,malu2 la plak :-P huhuhu,,,suasana romantik ni byk contoh nye kan...ermm antara contoh nye,,,
  • korang d lamar sewaktu kuar makan dinner,,,lbh kurang org kate CANDLE LIGHT la kan,,,,,eee best nye romantik abis la....da la c dye melutut nk sarung kan cincin pastu dgn alunan muzik...perhhh jantung masa tu rase nk gugur je,,,,n terasa nk peluk2 je pasangan kite tu ,,nk kate yg I LOVE YOU kuat2 ....huhuhu ada betul ke macam nie..??
  • korag d lamar d tepi TASIK atau TAMAN,,,,duduk berduaan,,tetbe c dye pegang tgn kamo dan menyatakan hasrat nye,,,lalu d sarung kan cincin,,korang ase korang akan campak ke buang ke cincin tu..?? mst la korang suke kan,,,rase nk terbang d awangan je kan...
  • korang d lamar di RUMAH,,,kejutan yg tk d sangka2,,,,c dye seorang yg berani menyatakan hasrat nye depan keluarga korang,,,perh macho gile kan,,agak2 ade lagi ke orang nk buat mcm tu erk..??
agak2 kan mane satu yg lebih korang suke?? atau ade lagi care yg len ?? jom la share sama2 ,,semua orang ingin kan suattu kenangan yg terindah kan,,,jadi tk sala kan kite share sama2.....

GAMBAR HIASAN SAHAJA

4 ulasan:

Freaky berkata...

i'm speechless =_=

dAk EyTy ThOmeL berkata...

:)

Cik Baju Kurung berkata...

nak no 2 ! =)

dAk EyTy ThOmeL berkata...

CBK ,,,romantik kan lau mcm tu huhuhu pernah alami tk?