SEGMEN ANDAI AKU INI JUTAWAN......BLOGGER


Wah ABG BEN wt segmen lagi la,,memandang kan ari ni aku tk de ape hal so blh la aku mengarang serba sedikit kan,,al makllum la,,,da lama pale otak tk d asah tok mengarang cerita pendek ni hehehehe acah2 cm nk jawab exam la plak kan ..ape2 pn semoga aku mampu mengarang kan nye hehehhee poyo sudah..seblm tu bace doa dulu ,,..BISSMILLAH...

kalao la aku ni jutawan erm firstly pasti nye aku nk simpan dulu,,separuh dari itu supaya aku tk de la boros sgt hehehe,, n pastu aku akan beri kan pada kedua ibu bapa aku,,n bwk satu family bercuti,,n pasti nye aku nk jmp GENG2 KENTAL MINNIE kan...ye la utk merapatkan silaturrahim n buat kenduri tok yg selalu follow blog aku,,,,

tp mcm mimpi je aku ni jadi JUTAWAN....sbb aku tahu aku tdk akan mampu...rezeki yg ade sekrg ni pn da cukup bersyukur,,selagi tk nyusah kan org,,, hahaha ape2 pn semoga baca dgn tenang erk hahahaha

14 ulasan:

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

semoga angan2 menjadi kenyataan..=)..amin..

mas saari berkata...

follower ke 34!
andai rezeki mungkin boleh jadi kenyataan kan?


jom baca angan2 Mas!
http://www.massaari.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

shopping2u berkata...

dtg lawat2 sini membawa senarai nama

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/senarai-segmen-andai-aku-ini-jutawan.html

NasZ berkata...

kenduri?...buat secara bergotong royong baru syok..huhu..

jom baca saya nyer lak..huhu..

ANDAI AKU INI JUTAWAN .. BLOGGER

Haffiz MohdNoor berkata...

bagus simpan sikit duit klu blanje semua abis miskin kita haha

sini k..
http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

genkconer berkata...

Genk terjah sini..n folo
Semoga impian menjadi kenyataan..
Jom terjah blog genk pula n ikut bloglist genk ya…^_^

sekamar rindu berkata...

salam..

wah..segmen abg ben....yg mantap..

* folo ur blog..

dAk EyTy ThOmeL berkata...

izzaty ....thankz sbb da jadi followe no 33...

mekacih frendz,,,,
u follow me,,,i follow u back heheee
kawan2 ma tk sala bkn

anismelon berkata...

tok yg selalu follow je..ish ish..jutawan kudukut nie..gehehe..

btw xde yg mustahil..mane tawu kn jd kenyataan..:)

Dzarief Zuhdi berkata...

like (^^)d

Eera Shera berkata...

salam.aik, mana tau satu hari nnt betul2 jd jutawan?hehehe...jgn lupa blnje kitorang.dah follow.#41 =)

'CikMimiEy' berkata...

datang terjah sini pulak .. hihi

best ni buat kenduri ..
kompem CM pegi..hahaha

btw, selamat berkenalan ety ~~

ekin mahmud berkata...

selamat berkenalan...

insyaallah..moga-moga impian tu tercapai..

leh join makan kenduri sekali..blogger jutawan lak tu..hehehhe

dAk EyTy ThOmeL berkata...

anis...bkn kedekut,,,jimat je hahaha

selamat berkenalan ye semua...