Segmen Aku Seorang Blogger...

wah ade game baru la,,tetbe je ase nk join la,,alang2 da tk de benda nk buat kan...sekadar ingin mencuba yg bru je,,,,JOM JOIN SAMA-SAMA nk....eh2 korang blm tahu lagi erk game ape aku nk join lak kali nie.....meh nk bgtahu,,,ianya adalah..:-

5 SEBAB KENAPA AKU BLOGGER
  1. sebab nk ramai kawan.....
  2. sebab terpengaruh dengan kawan2 yg ade blog...jelez sgt2
  3. sebab boleh taip ape saje yg terpikir,,,,siap ade gambar dan warna warni lagi,,,,
  4. sebab blh menjenguk blog orang dan menilai kan dengan blog sendiri...
  5. sebab boleh tulis ikut suka hati dan tk de org nk mara hehehe 
  6. sebab suke merepek2 n bercerita,,,
  7. sebab da malas nk pegang pen n cari buku diary hehehehe 
  8. sebab suke lau ade orang komen di setiap entri,,,
eh2 mcm da lebh dr 5 je hahahaha,,,,so ape lagi jom la joinn,,cnfrm korang akan tersenarai lebh dari itu,,,,masih sempat lagi lau nk join,,,,tarik tutup sampai 30.JUN.2011...SEMOGA BERJAYA...
http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-seorang-blogger.html klik kt cni kalo nk tahu dgn lbh terperinci..
                                                    3 org kena tag----->>>

4 ulasan:

Muhamad Syafiq berkata...

thanks for joining !.. stay update ye mana la tau kamu salah seorang pemenangnya.. hehe :D

dAk EyTy ThOmeL berkata...

huhuhu insyaAllah ....menang?? mcm jao je lagi nk menuju ke ctu hehe

A M E ! berkata...

hey there . ;)

ame singgah dari Blog Muhamad Syafiq . good luck ya and happy blogging . jemput singgah blog ame ya .

ohh , have a nice day ahead ya ! :D

A N E F F berkata...

singgah sini dari blog M.S segmen Aku Seorang Blogger :)